sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Uudet valjaat korkattu

Ursus - Drole d'Oiseau Haut d'Ourson


Copain kaikkensa antaneena

Copain - Drole d'Oiseau d'Ici Peu Chenu

Vappua vietin/vietän töissä yövuorossa, mutta päivällä on jotain saatu tehtyäkin. Koiruudet ovat saaneet osan vappunakeista, munkeista ja serpentiinistä. Myös Toskan inhoamia ilmapalloja on levitelty pitkin huushollia. Lisäksi juhlistimme vappua mehevin polvilumpioin, käymällä eilen metsälenkillä ja laavulla koiruuksien kanssa. Vapun kunniaksi kokeilemme myös uutta ruokaa pojille. Vanha kun oli liian laihaa ja pojat ovat liiankin hoikassa kunnossa. Nyt meillä siis kokeilussa Canidae ALS Grain-Free jossa raakavalkuainen 34, rasva 18. Tätä kehui husky immeinen, joka harrastaa valjakkoajoa. Saas nähdä kuinka tuo meille passaa. Tuossakaan rasvaa sinänsä ei ole paljoa enempää kuin aiemmassa ruuassa, mutta katsotaan nyt. Voipi olla, että palataan vanhaan "kunnon" RC4300:een taas...

Aika se vaan liitää kovaa vauhtia. On jo toukokuu ja paljon olisi vielä asioita/tavoitteita toteutettavana ennen kesää. Yksi nistä kuitenkin toteutui tänään kun korkkasin torstaina ostetut valjaat ja käytiin juoksemassa sekä Copainin ja Uruksen kanssa pieni lenkki.

Ensin oli vuorossa Ursus. Ursus ei oikein päässyt alkumatkasta kiinni siihen, että nyt saa ja pitää vetää. Tähän varmastikin syynä se, että olen ollut ko asian suhteen erityisen tiukka. Sitä siis meillä ei tehdä;) Eipä... No kannustaessa Ursua menemään Ursus vetikin jo hieman loppumatkasta. Asiaan saatiin hyvä alkusykäys puluparvesta johon kerrankin usutin Ursua. Luulen ja uskon, että muutaman kerran jälkeen Ursus hoksaa homman nimen ja menee mainiosti. Tietenkin vetämistä voisi harjoitella muutenkin irrallisena treeninä, kunhan saisin Mikot siihen innostumaan.

Sitten vuorossa olikin Copain ja älytön meno. Vauhtia en osaa muuten kuvata, mutta kun vielä yleisurheilin niin vastaava vauhti olisi 400metria 60sekunttiin eli kovaa mentiin. Itselläni tuntui keuhkot irtoavan, mutta koska Copain meni niin upeasti en malttanut himmailla. Oli kyllä niin hienoa<3 Vastaan tulleen räkyttävän lapinkoirankin ohitimme lähes moitteetta, hieman sen jälkeen joutui Copainille sanomaan, että mennnään nyt vaan eteenpäin -ei merkkaamaan;) Sen jälkeen matka soljuikin mukavasti kotiin asti. Tuntuu, että asiasta voisi ihan innostuakin. Minähän siis inhoan yli kaiken normaaleja pitkiä juoksulenkkejä, joissa mitään ei tapahdu ja jotka ei etene tuulen lailla.

Aamulla vielä tehtiin viimeviikon TOKOtreenit kaikkien viiden koiruuden kanssa ja Gigi innostui aivan valtavasti. Myös vanhukset tekivät onnessaan kuola lentäen. Ja palkkana oli vain kuivaruoka. Täst'edes telkkari poistuu elämästä ja aina kun laiskottaa pidämme pienet tokotreenit.

Nyt täytyy suunnata kohti petiä, sillä kolmas neljästä yövuorosta odottaa edessäpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti