lauantai 24. heinäkuuta 2010

Paluu arkeen loman jäljiltä

Toska menossa saunomaan

Gigi ja metsän pienet vvihreät miehet

Copain fiilistelee

Uimaan?! Saako mennä?

Loma tuli vietettyä. Pääosin muuton merkeissä, mutta viimeisenä viikkona koirat pääsivät rellestämään niin rakkaaseen Vimpeliin vanhempieni iloksi. Koirille Vimpelillä on aivan erityinen merkitys, Gigi ei lähtisi sieltä pois kulumallakaan vaan usein piiloutuu lähdön koittaessa auton alle tai jos valvovan silmän alta ennättää niin juoksee sisälle jonnekin sängyn alle piiloon ettei tarvitsisi lähteä pois.

Nyt lomailun pääasiallinen sisältö oli tosin äitini hoito uusintaleikkauksen jälkeen. Hieman me ennätettiin tehdä koirujen kanssa keppejä eri kulmista, mitkä tällähetkellä pienoisen tauon jälkeen sujuvat paremmin Ursulta kuin Copainilta. Ursun voi lähettää melkoisen pitkältäkin (20-30m) hakemaan melkoisen vaikeitakin avokulmia ja se hakee ne hienosti. Ei tarvitse välttämättä edes mukana mennä niin U tekee kepakot hienosti loppuun. Copainille tuntuu yhä tuottavan pienoisia ongelmia avoimen kulman ääri sisäänmenot. Se ei oikein osaa katsoa oikeaa väliä. Menee välillä sisään toisesta välistä. Treeniä lisää siis. Copsulla on myös palkalle välillä niin kiire, että kokeilee tarvitseeko sittenkään mennä kahta viimeistä väliä. Onneksi se on jäämässä vihdoin pikkuhiljaa pois. Molemmat pojat tarvitsevat silti vielä paljon treeniä, jotta kepeistä tulisi varmoja millaisella radalla tahansa. Muita esteitä ei mukaan tullut.

Muuten Vimpelissä tuli korjattua meidän koira-autoa 500euron edestä, käytyä Lappajärven markkinoilla ostamassa pärekoppa puille ja mikolle uusi hybridi golfmaila sekä syömässä todella herkulliset muurinpohja letut. Toki käytiin myös uimassa/kahlaamassa Lappajärvessä.Viikko oli todella mukava ja rentouttava koko meidän poppoolle.

Sen jälkeen saapuikin todellinen arki ja paluu TAYS:n heräämön ihanaan maailmaan. Toisaalta oli jo mukava nähdä työkavareita, mutta olisin voinut kyllä hieman kauemminkin vielä lomalla olla. Torstaina käytiin taas syvälihastreeneissä Copainin ja Ursuksen kanssa ja on jo ilmottauduttu syksyn agilityvalmennus ryhmäänkin Pro Canikseen.

Tänään on iloksemme saapunut Johannan pyreneesi poppoosta Argos=Gigin poika, Zoco ja Rene. Johanna ja Petri suuntasivat päiväksi belggareiden erikoisnäyttelyyn Rikin, Pimun ja Pyrhius-papan kanssa.

1 kommentti:

  1. Voi kun täällä on aina niin ihania ja pyrtsimäisiä kuvia! Kiva että agit etenee ja paimentelut toimii! Rapsuja koiruuksille :)

    VastaaPoista