keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Viimeisiä viedään

 
Vasemmalta: Lili, Copainin veli Bode, Zoco, Copain ja Kerttu Ranskanmaalla 2009./TSK

Joulupukilta toivoessa lahjaksi matkaa pyreneille kuvia viime reissulta.
Copain Pyreneillä 2009/TSK


Viimeisiä agilitytreenejä viedään ennen joulutaukoa. Valmennusryhmän treenit loppui jo maanantaina, mutta vielä olisi jäljellä loppu huipennuksena Jan Egilin ja Jenni Lehtisen koulutus viikonloppu. Jan Egil on mm. 2008 yksilö-MM hopeamitalisti, 2010 European Open -voittaja ja Jenni useamman vuoden Suomen kärkikoirakoita sijoittuen arvokisoissa kymmenen parhaan joukkoon. Saas nähdä mitä uutta taas oppi. Täytynee pyrkiä pysymään poikien perässä vielä kerran. Maanantaina se teki jo todella tiukkaa ja liitoskivut kertoivat jo seuraavana yönä, jotta voisi ottaa ison mahan kanssa hieman rennommin. No luonnehan ei meinaa antaa millään periksi moiseen, mutta kai olisi järkeä kuunneltava edes kerran.

13.12 agitreenit


Maanantain reeneissä oli helpohko jouheva rata. Se menikin ilman suurempia ongelmia. Isoin ongelma oli 3 putkesta 6 hypylle kun tein putken jälkeen niisto sokkarin + pakkovalsin yhdistettynä jaakotukseen. Ei menannut enää vauhti (/usko että ehdin kyllä vaikka en hätäile) riittää siihen, että 5 hypyllä olisin hidastanut sen verran etten heitä/työnnä poikia 6 hypyn ohi oikealta. Se onnistui kun itse keskittyi/malttoi ja pojat toki teki niin kuin pyydettiin. Lisäksi Copain kävi niin kierroksilla radalle päästyään, että aluksi ei meinannut mennä keppejä niin kuin kuuluu vaan sähläsi, mutta kun saatiin palautettua mies maanpäälle niin sujui kepitkin hyvin. Oli muuten eka kerta kun oli kepeillä ongelmia Copainin kanssa edes hetkellisesti. Keppejä ei olla nyt tehty juurikaan kun olen keskittynyt kontakti ongelmaan. Kaikkein iloisin olen siitä, että kontaktit näyttäisivät olevan palautumassa hyviin vanhoihin,  vaikkakin pikkuhiljaa. Kun nyt vaan malttaisi. Luulen itse asiassa, että tauko tekee hyvää sekä minulle että pojille. Toki teemme jotain kotosalla, mutta jos malttaisi pysyä hallilta pois edes hetken. Saas nähdä kuinka käy ;) parasta olisi jos tekisimme vain metsälenkkejä.

Muuten ei ihmeempiä kuulu. Joulu ollaan Pirkkalassa/Mouhijärvellä/Jyväskylässä. Yläkerrassa on vielä makuuhuoneen remonti kesken. Materiaalit on saatu päätettyä ja Mikon isä tulee taas kerran ensi viikonloppuna auttamaan meitä remontissa.

Joulun aikaan odotellaan Joseten pentuja syntyväksi. Toivotaan,että kaikki menee hyvin juhlapyhistä huolimatta ja syntyisi 4 tervettä & elinvoimaista pyreneesin pentua juhlistamaan joulua.

Virosta kantautui ilo uutinen eli Ursuksen isompi tyttö eli Mia oli käynyt terveystutkimuksissa: lonkat A/A ja kyynärät 0/0, Onnea Tiina ja Mia!

6.12 agitreenit tehtiin esteet 1-17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti