torstai 28. toukokuuta 2009

tyon orja



Pitkasta aikaa pitaisi yrittaa hieman kirjoitella. Meille ei kuulu kummempia kuin, etta etupiha on lahestulkoon valmis. Enaa takapihan grillipaikan teko, pensasaidan istutusja toisen sisaankaynnin maalaus. Sisalle on ostettuna laatat keittio/eteinen akselille, joten ne pitais laittaa, mutta menee varmastikin juhannuksen yli, silla minulla on viela 4/5 yota ja mikko lahtee saksan maalle taas tyokeikalle ja sielta ruotsiin.

Mitas koira rintamalla? No tuli pyorahdettua helsingissa aptus showssa norjalaisella tuomarilla ja copainilla on kuulemma kulmurit vaaralla kohtaan ja on yli kulmautunut edesta... niinpa niin. Eipa ole viela kukaan muu noita virheita copainissa huomannut. No Zoco oli ROP ja Copain PU2. Zoco kylla esiintyi paljon paremmin, joten parempi voitti. Onneksi olkoon Johanna ja Zoco! Meidan seuraava nayttely on Tuurissa.

Samalla reissulla kaytiin moikkaamassa Lealla ja Jannella Gigin pentuja ja tietysti Gigia. Pentue oli tasainen edelleen, mutta 2 erottui ylitse muiden ja on se tigressen brindle narttupentukin niin namu:) Kulmauksia ja hyvia kalloja loytyi. Lisaksi myos kropasta loytyi pituutta, kiitos Gigin. Ja pennut tuli heti moikkaan ja oli siella havaittavissa taistelutahtoakin tigressen pennuista puhumattakaan!

Syksyn ranskan erikoisnayttely matka alkaa hahmottumaan. On varattuna jo auto, asunto ja lennot. Ihanaa! Mukaan nailla nakymin lahtee Ursus ja Copain meidan poppoosta seka Johannan Zoco, Teijan ja Jounin Lili ja Bode. Ihmisista mukaan lahtee Lea ja Kuuselan Paivi+Johanna.Seka Teija ja Jouni erikseen autolla omia matkojaan.

Meilla kotosalla on viime aikoina keskitytty pihakivien noutamiseen metsalenkeilla. Kiviin on syntynyt suorastan himo. Kaikki upeimmat on tuotava kotiin. Myos koiruudet ovat osallistuneet hommaan parhaimman mukaan. Ursusta pisti eilen anpiainen tai muu orkki morkki suuhun ja kuono oli upean turvonnut. Hieman jo kauhistutti, mutta Ursuksen menoa se ei paljon haitannut. Muita tapaturmia ei ole ollut havaittavissa.

Kotona on touhuiltu kaikkea pienta temppuilua ja Gigia odotetaan jo innolla takaisin kotiin piristamaan arjen touhuja! Ehkapa viikonloppuna paastaan taas kentille koko poppoo? Koirissa ainakin tuntuu virtaa riittavan ja kaikki on rivissa odottamassa josko tehtais jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti