torstai 24. joulukuuta 2009

Valkoinen joulu 2009



Kuvissa Gigin pentu Mindy. Kiitokset kuvista Anu! Kuvat siis Anu Vuorinen. Mindy on kuin äitinsä samanikäisenä. Kauniit korvat on kyllä peritty isukilta, mutta ilme on niin samanlainen kuin Gigillä<3

PS jos joku muukin Gigin, Muskan tai Dorin pentujen omistaja haluaa / viitsii lähettää kuvia, tekisi kuvat pennuista niin onnellisiksi:)

On se ihanaa kun on lumi maassa. Koirat nautiskelevat lumisista maisemista viilletellen hurjaa vauhtia lumi penkasta penkkaan painien ja aina välillä itseään lumihankeen hinkaten naama valkoisena eritoten Ursus.

Käytiin pikavisiitilla Vimpelissä ja itse flunssan kourissa olevana majailin pääpiirteissään sisällä, mutta koirat sitäkin enemmän viihtyivät ulkona. Eilen tultiin takaisin Tampereelle ja tänään olisi tarkoitus lähteä viettämään joulua Mouhijärvelle siskoni ja hänen perheensä luo äidin, isän sekä ei enää niin pienen pikkuveljen kera. Toska ja Donna painelivat juuri Mikon kanssa autoon ja auton suuntana on Jyväskylä, jossa koirakavereina odottaa ainakin Amalia ja Roosa ja ehkä myös Kira. Copain, Ursus ja Gigi jäivät kotiin seurakseni ja tänään olisi tarkoitus aamupipareiden aloittaman jouluaatto aamun jatkeeksi suunnata metsälenkin ja lyhyiden agitreenien kautta käymään joulusaunassa ja odottamaan joulupukkia Mouhijärvelle.

Huomenna koittaakin jo minulla arki eli TAYS:n leikkausosasto kutsuu aamulla klo 10:stä eteenpäin. Virallisten agitreenienkin taukoa kestää tammikuun 11 päivään saakka ja siihen saakka on selvittävä omilla treeneillä. Olenkin ajatellut, että katson taas Janitan DVD:tä ja otan sieltä joitakin asioita joihin keskitymme treeneissämme. Emme tee siis ratoja vaan keskitymme hiomaan ohjausta ja yksittäisiä esteitä. Varasin Janitalta yksityistunninkin ensi keväälle. Aiemmin ei ollut aikoija:( Keväällä on lisäksi erittäin paljon odotettu Silvia trkmanin koulutus, johon olen ajatellut osallistuvani kuunteluoppilaana, koska koulutus on englanniksi ja jotta saisin koulutuksesta jotain irti ilman että keksityn koiran olemiseen on parempi olla kuunteluoppilaana. Saa nähdä vaihtuuko vielä mieli asian suhteen. Kevät kesällä olisi myös odotettu ja haaveiltu paimennusviikonloppu itäsuomessa jos vaan mukaan mahdumme! Kevättä odotellen siis :)

Pyreneittenpaimenkoirista ( koirista lehden jutussa mukana Ursus ja Copain + Lean Vagabond ja Poupette) oli juttu Virossa Lemmik nimisessä lehdessä. Kiitokset Markolle kun lähetit lehden myös meille!

Hyvät joulun ja uudenvuoden toivotukset kaikille blogiani lukeville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti