sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Uusia tuulia

Metsälenkillä Mikko ja koiruudet

Jokaisella on omat jekut mielessä. Näin yhtenäinen lauma meillä;)

Tontti oikealla ja Erika edessä;)

Lomat on laiskoteltu ja eheämpänä uuteen vuoteen;)

Meillä moinen vuosi 2010 alkoi mainiosti, pesukone hajosi, putket jäätyi vanhasta hirsitalo vanhuksesta ja lensin tänään kiviportaille selälleni Gigi sylissä ja valuin 5 porrasta selkärangalla alas;auts! No pesukone korjattu, putket sulatettu ilman putkien rikkoutumista ja Gigi vahingoittumattomana moisesta pudotuksesta ottaen itse kaiken pudotuksen selkärangalle, sillä enhän voinut Gigiä pudottaa ja satuttaa. Hengissä ollaan, jalat liikkuu ainakin vielä ja mustelmia alaselkärangassa noin 20 cm matkalla.

Sitten jotain hyvää. Olemme ehkä löytäneet tontin, johon voisi pykätä oman pienen tönön eli talon. Tontti oli mitä mainioin, kunhan hinnasta päästään vielä yhteis ymmärrykseen myyjän kanssa:) Tontti sijaitsee 30 minuutin ajomatkan päässä TRE:sta, 18minuutin ajomatkan päässä agihallista, 15 minuutin päässä Mikon töistä ja peruspalvelut löytyy 5 km säteellä. Tontilla 5500m2 on vielä pieni luonnonlähde, joten ei kun toteuttamaan puutarhaunelmia jos vaan rahaa rakentamisen jälkeen yhtään jää. No, jäitä hattuun. Tonttia ei ole ostettu, eikä mitään tarjousta vielä jätetty. Ensimmäinen tontti silti, joka mielytti niin minua kuin Mikkoakin.

Muuten meille ei kummempia kuulu. Uusivuosi meni mainiosti. Ursus kävi kertaalleen kysymässä katseellaan ensimmäisen paukahduksen kuullessaan, että onko tämä ihan ok? Se ei tärissyt, värissyt eikä mitään muutakaan kun vaan marssi eteeni ja tuijotti silmiin kysyvästi ja sanoin et höpö höpö niin Ursu paineli leikkimään Gigin kanssa:) Siinä oli isoin reaktio paukkeesta ja välähdyksistä johtuen. Toska sai pami kyllästeet ajoissa eikä suuremmin huomannut paukahduksia eikä muutakaan. Nukuskeli siis. Loput koirat oli niin kuin aina muulloinkin.

Vapaa-aika meillä tuntuu kuluvan taloesitteitä/nettisivuja lärätessä ja hintoja/pohjaratkaisuja verratessa. Mahdottomalta tuntuu tuo talorakennus maailman suo. Paketteja on hankala verrata toisiinsa. Alkaa kuitenkin pikkuhiljaa selvitä mitä itse talolta halutaan ja mitä ollaan valmiita maksamaan. Ei ole tullut TV:tä paljon avattua. Huomenna olisi tarkoitus lähteä taas agitreeneihin ja metsälenkille ennen yövuoroon menemistä, joten täytynee alkaa suunnittelemaan huomisia treenejä. Viralliset treenit meillä alkaa vasta reilun viikon kuluttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti