torstai 11. helmikuuta 2010

Treenejä odotellessa



















Viime viikon ohjatuissa treeneissä keskityttiin tvisterin ja jaakotuksen saloihin. Edelliskerran ihmisnuolta ei otettu ollenkaan uusintana.

Meillä treenit meni Ursun osalta hienosti. Hieman kun oma ohjaus oli hukassa niin Ursu viuhahteli läpi, mut oli se taas niin kiva huomata vian olevan itsessä. Marko nimittäin näytti kuinka ohjaus tulisi tehdä ja Ursu teki niin kuin käskettiin. Kun itsekin teki ohjaukset loppuun asti ja keskittyneesti niin yllätys, yllätys Ursu toimi minullakin. Jätän liian usein kiirehtiessäni ohjaukset hieman kesken. Tiedän sen, mutta kun hätäilen niin hätäilen.

MUTTA Copain oli kuin rikki. Se ei ollut lainkaan oma itsensä. Sitä sai pyytää tekemään ja silloin se teki(ei tarjonnut tekemistä hullun lailla niin kuin yleensä), mutta vauhti oli kateissa. Copsus kuitenkin hyppi ja pomppi innoissaan ennen treenejä ja jälkeen. Treenien jälkeen se myös riekkui Ursun kanssa metsässä kuin ei mitään, mut treeneissä tuntui kuin Copsusta olisi ollut vain 20% vauhtia ja intoa mukana normaliin verrattuna. Voi olla, et ohjauksien jankkaus eli kohtuu isot toistomäärät ja vähäiset vauhdit ja lyhyet radat ei innosta Copsua, mut toivottavasti huomenna koiruni on kuin aina ennen. Ei kai siitä ole tullut vanha ja tylsä tosikko? No, kipeä se ei ole, sillä muuten se riekkuu ja pomppii niin kuin aina. On kai koirillakin päivänsä, mut kovin olen huolissani:(. Ollaan pidetty koko viikko taukoa tekemättä edes läksyjä, josko se saisi syttymään Copsuun taas sen ihanan ja tutun agikipinän!

Odotankin huomisia treenejä innolla, mutta pieni huoli ja jännitys takaraivolla. Nyt ei muuta kuin kädet ristiin ja toivomaan, et kaikki sujuisi kuin ennen vanhaan!

Mitäs muuta. Talo projekti etenee etanan lailla, mutta etenee kuitenkin. Ainakin vielä;) kartoitukset ja laskelmat menossa, mutta toivotaan että lopputulos on suotuisa. Ensi viikonloppu on kiireinen. Huomenna on vuorossa kunnon metsälenkki ja treenit. Perjantaina suuntaan Kokemäelle kera Johannan ja koirien. Olen kuullut huhua, et muitakin sinne tulisi koirujensa kanssa:D Mikolla on pe fondue kekkerit ja lauantaina kyykkäkisat. Me viiletetään lauantaina Lempäälään tuomarikoulutukseen Copainin kanssa ja illasta tulee kenties Gigin pentu Choco piipahtamaan<3! Sunnuntaina onkin sitten vuorossa tuomareiden koulutus näyttelyt Niihamassa ja sinne mukaan suuntaa Donna-mummu ja Copain.

Mukavalta, joskin kiireiseltä kuulostaa tuo tuleva viikonloppu!

Ja me saatiin paikka Silvia Trkmanin koulutukseen koirakkona sekä agilityklinikkaan kuunteluoppilaana. Kannatti siis herätä ilmottautumaan heti klo 08!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti