perjantai 12. helmikuuta 2010

Vekattu on
























Treeneistä on taas tultu ja iloisin mielin. Copain oli ainakin lähes entisensä ja treenit maistui niin Copsulle kuin minullekin.

Ursus veti samaan raivokkaaseen tapaansa kuin aina ja kaikin puolin jäi hyvä maku suuhun treeneistä. Ainoa asia mikä jäi harmittamaan on se iän ikuinen ongelmani: katseeni ei pysy koirassa 100%:sti ja siinähän sit monesti ollaan, ojassa jos ei jopa allikossa katseen hukuttua- ja koiran;) No nyt Marko muistutti minua asiasta niin hyvin meni. Rata oli melkoista vauhtia ja pyöritystä sekä irtoamista mikä meille sopi! Vekkeihin koirut lähti yllättävänkin hyvin samoin kuin irtoamaan loppusuoralla erityisen hyvin!


Kepakot meni mainiosti joka kulmasta, Copain vain yritti ekalla kertaa josko ei tarvitsisi mennä kahta viimeistä, mutta asia korjaantui heti kun en päästänyt Copsua palkalle.

Ursu tuppaa karkaamaan kun silmä välttää puomille ja keinulle ja suorittaa puomia, samoin kuin keinua, puhtain kontaktein omatoimisesti;) Tosin kyselee katseellaan kontaktilla ollessaa, että "onko tämä se oikea kohta vai tämä" ja hivuttaa itseään hieman:( Se ei tosin ole suotavaa, et se paukkaa puomille/keinulle milloin haluaa. Kun mennään ko esteitä yhdessä se ei jostain syystä huomaa ottaa kontakteja yhtä selvästi ja hyvin kuin yksin tehdessään. Tosin vauhtiakin on yhdessä tehdessämme ainakin tuplat. Yksin se ikään kuin fiilistelee. Treeniä lisää siis hassulle pikkumiehelle:D Renkaassa ei ole ongelmia kummankaan kanssa.

Tänään varasin ajan Copainille Lundanin Tiinalta hierontaan kun Karhumäen Elinalle päästään vasta viikolla 12. Kaiketi koiru kannattaa käydä tsekkauttamassa läpi ennen kuin pilaan sen. Myös selän röntgenkuvaus on pyörinyt mielessä kunhan aikaa ja rahaa asiaan löytyy. Pitäisi tehdä sille asialle jotain ennen kuin mahdollisia ongelmia tulee, siis jos tulee. Huomenna Kokemäelle pitkästä aikaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti