sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Muutto lähenee

Laumamme ja isäntänsä Mikko Juhannus metsälenkillä

Ursus nuuskii tapansa mukaan ja Copainin riemukas luoksetulo!

Mikko ja vanhukset eli Toska-herra, Donna-mummo ja Gigi-neiti Jussina 2010

Copain kyselemääs taas kerran, että "mitäs sitten tehtäis?"

Ursus pullistelee/tunnustelee tuoksuteltuaan ja Copain perässä narttujen pissoille... Meidän elämää siis:)

Kauan odotettu muutto omaan kotiin, jossa riittävästi omaa pihaa, lähenee. Pakkailu on parhaimmillaan menossa. Nyt vain niin kovasti laiskottaa, että saan hieman paitsiossakin olleen blogin taas päivitettyä.

Meillä ei ihmeempiä ole tapahtunut. Viimeiset tehoagilitytunnit tuli käytyä tältä kesältä ja seuraavat odottaa sitten taas syksyllä. TAMSK:n treeneissä käytiin, mutta tällä hetkellä olen katsonut parhaaksi pitää sieltä taukoa ja anoa ryhmäpaikkaa eri päivälle, eri ohjaajalle. Tuntui, että siellä tuli enemmän takapakkia kuin eteenpäin menoa, joten ehkä on sitten parempi tehdä itsekseen kesän ja palata taas niin maan parhaaseen PRO Caniksen agilityvalmennukseen loppukesästä.

Paimennusklinikka odottaa ensiviikolla Vehmersalmella Kuttukuussa. Odotan jo innolla sinne pääsyä. Ainut hieman harmaita hiuksia aiheuttava asia on, että tiistaina meillä on vielä Copainin ja Ursuksen kanssa kehonhallinta treenit joista ei voi olla pois. Täytyy siis lähteä ajamaan keskellä yötä kohti itäsuomea ja Sawoa. Aamulla sitten pirteänä paimentamaan;) Lisäksi reissua olisi helpottanut autoon mahtumisen yms asian kanssa jos Mikko olisi kotona eikä Bulgariassa työkeikalla. On tietenkin aivan eri matkustaa kahden kuin viiden koiran kera. Toisaalta on aivan ihanaa päästä kesäreissulle omien karvatassujen kera ihan kuudestaan<3 Myöskään asuminen täällä pahvilaatikkojen keskellä ei oleni kovinkaan mukavaa, joten majoitus luonnohelmassa Vehmersalmella kuulostaa aivan loistavalta mahdollisuudelta!

Hieman mieltä alentaa oma laiskuus / kiire. En siis ole ehtinut lenkkeillä yksittäin koirien kanssa pullosauvoineen, lisäksi "Paimeneen" kirja on vielä hieman kesken. Täytynee ottaa asioiden suhteen loppukiri, jotta paimennus reissusta tulee paras mahdollinen! Hieman olen kyllä pohtinut ja yrittänyt asennoitua siihen, että edelliskerran upeasti toimineet Copsu ja Ursu voivat nyt toisella kerralaa olla hieman kyseenalaistavampia tai muuten ei niin mainioita, mutta katsotaan mitä tulee.

Kesän osalta tavoitteeksi täytynee laittaa koira-aitauksen teko, pihalla ja metsissä rymyäminen mahdollisimman kokonaisvaltaisesti sekä agility höntsäily hallilla omatoimisesti.

Nyt takaisin pakkailujen pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti