torstai 10. helmikuuta 2011

Aurinkoisia pakkaspäiviä

Copain edeltä, Ursus perässä. Aina<3
Copaini ja Josetetn molemmat pojat ovat löytäneen hyvät uudet kodit. Toinen pojista kasvaa hevosten, briardien<3 sekä lasten keskellä ja toinen nuorenparin kaverina pääkaupunki seudulla. Mustan pojan (DROLE D'OISEAU J'AI ETE ARGENTE=minä olen hopeoitu) täytyy hieman odotella, että omistajat kotiutuvat toiseltapuolelta maailmaa Suomeen asustamaan. Lea varmastikin huolehtii hyvin pennun sosiaalistamisesta ja peruskasvatuksesta siihen saakka! Olisin kyllä voinut ottaa mielelläni pojan meillekin miehistymään,  mutta sitten olisi ollut todellisena vaarana ettei pentu täältä enää mihinkään lähtisi ;-) nyt vielä täytyy toivoa kaikkea hyvää poikien elämän varrelle ja brindlelle (DROLE D'OISEAU J'AI ETE JASPE=minä olen raidoitettu) kaverille purennan korjaantumista!!

Me käytiin Copainin ja Ursuksen kanssa vimeisissä agitreeneissä ennen minun synnytystä. Hieman oli hankalaa meno raskausviikoilla 39, mutta tehtiin me pientä radanpätkääkin yksittäisten esteiden lisäksi. Pojat olivat niiin onnessaan.

Copain sekä Josette kutsuttiin kunniatehtävään tuomareiden koulutustilaisuuteen mallikoiriksi Elina Haapaniemen pyynnöstä. Elinahan on rotumme tunnetuin suomalaistuomari, jota on kutsuttu Ranskaankin tuomaroimaan näyttelyitä. Päivä on 16.02.2011 Lahdessa ja koska olen vaarassa synnyttää / vauva on juuri syntynyt vie Johanna Jussila Copainin näytille ottaen samalla mukaansa upean veteraanin Pyrrhiuksen mallikoiraksi typistetystä pyreneesistä. Kiitos Johanna!

Donna-mummo mietteissään.


Muuten ollaan käyty rauhallisilla metsälenkeillä keväisen auringonpaisteen säestämänä. Lisäksi ollaan remontoitu yläkerran maakuuhuonetta. Yhdistettiin kaksi pienempää makuuhuonetta yhdeksi isoksi ja remontissa ovat kunnostautuneet erityisesti remonttireiskat Donna ja Toska.  Ne hinkuavat remontin keskelle osallistuen rastat heiluen mm maalaamiseen, josta muistona maalia ainakin muutamissa rastoissa. Kun kaveruksille iskee läheisyyden ja rapsutusten kaipuu käyvän ne vaikka sahan eteen maaten keskeisimmälle työmaalle selällee vaatien rapsutuksia ja niitä myös saaden<3

Mitä?!? Mihinmennään?!? Mitä tehdään?!? Häh?


Nyt kun on laskettuaika jo huomenna makoillaan me aurinkoisen aamu metsälenkin jälkeen takan edessä hörppien joululta jäänyttä glögiä. Ulkona paukkuu pakkanen 20 asteessa ja koirat ovat saaneet aamumurot ja nyt tyytyväisinä köllöttelevät kainalossa maaten. On tämä elämä aina välillä niin ihanaa!

Illan tullen laumamme painaa omassa pihassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti