keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Ihanaa, lunta sataa!







Yläkuvassa Ursus viime talvena, alempana kuvissa Copain, Ursus ja Toska viime kevättalvena Vimpelissä.






















Ulkona alkaa olla ihana hieman pakalastava ilma. Josko olisi syyssateet mennyttä elämää tältä vuodelta. Todennäköisesti vain toiveissa, mutta hetken on kiva elää unelmaa. Ostettiin tänään pojille uudet back on track loimet. Alkaa olla treeneissäkin vilponen odotella koiruilla kun mammat tutustuvat rataan. Toki hallissa ei nyt aivan pakkaselle vedä, mut kuitenkin. Lisäks sorruin ostamaan uuden namipala pussukan, koska näytti niin hyvältä.

Uutena asiana on blogissani ä:t ja ö:t, sillä Mikko kaatoi Gigin avustuksella Hong Kongista ostetun kannettavan päälle kahvit ja kone sanoi sopimuksensa irti ja mikko komponentit;) Nyt täytyy siis tyytyä näpyttelemään tällä pöytäkoneella ja yrittää muistaa käyttää ä:tä ja ö:tä. Helpompaa oli ilman moisia öökkösiä.

Kotosalla kaikki on hyvin. Gigin juoksut tosin hieman häiritsevät normi arkea. Gigin tussuntuoksuisen unelman takia pojat käy hieman kierroksilla ja ovat niin "herras miehiä" että. No Gigi asuu yläkerrassa pahimmat päivät ja kulkee toisesta ovasta ulos sekä lenkit tehdään eri suuntaan kuin poikien kanssa. Hieman moinen helpottaa. On kokeiltu sitä nartun tuoksua "vähentävää" ainettakin, mutta eipa siitä muuta apua ollut kuin että lompakko oheni. Jännä on huomata, että Gigi on nyt pentujen jälkeen itse paljon aktiivisempi osapuoli miesten etsinnässä ja houkuttelussa. Itse asiassa aikamoinen kiimoissaan oleva tyrkky. No enää pari päivää ja alkaa tuoksut vähenemään. Ei pojissa mitään, mut tuo k****a uliseva neiti on melkoisen raiostuttava. Mahtaa sillä itsellään olla vaikea ja haikea olla kun yrittää tyrkyttää itseään lasinkin läpi persus edellä ja häntä korkealla ohikulkeville koirille. Eipä tarvi tehdä joulu maalauksia ikkunaan...Huoh!

Poikien kanssa jatketaan Marian opeissa taas uudelle kurssille. Treenit on taas peräkkäisissä ryhmissä, mutta tuntia myöhemmin kuin aiemmin. Yritettiin jälki kurssillekin, mutta ryhmä oli jo taynna. Johanna, Ava, Merle, Zoco , Rene ja Argos muuttivat takaisin Tampereelle, joten hieman olisi unelmissa josko päästäisiin kokeilemaan viestiä YLÖKK:n riveissä. Pitää yrittää houkutella Johanna treeneihin kun sinne tarvitaan kaveri!

Nyt täytyy alkaa siivoilemaan, jotta talvi voi tulla. Kahville toki ensin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti