sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Ursus FI MVA!



Kuvassa Gigi tyttärensä Mindyn kanssa, kuva Anu Vuorinen


Tuli käytyä eilen Seinäjoen KV näyttelyissä ja kotiin tuomiosina oli hienosti Ursuksen osalta AVO-ERI, ROP, SERT, CACIB JA FI MVA titteli. Ursushan taytti 7.10 kaksi vuotta ja sai heti ensimmäiseltä yrittämältä kolmannen sertin ja FI MVA tittelin. Copain oli ilmoitettu myös näyttelyyn, mutta Ranskan reissua varten otetun rokotuksen aiheuttaman reaktion ja antibiootti kuurin vuoksi ei doping sääntöjen vuoksi voinut osallistua. No, mutta Ursus hoiti hienosti ja hieman yllättäenkin potin kotiin.

Nähtiin samalla nayttelyissä Gigin poika Argos. Pikku herra oli Johannan mukana ensimmäistä kertaa nayttelyissä tärkeällä tutustumis ja sosialitumis käynnillä. Argos oli kuin Vagabond. Toivotaan, että herralle tulee kalloa ja lantio hyvän malliseksi niin saapa Copain hyvän kilpakumppanin näyttely rintamille. Hampaatkin löytyi suusta täydellisenä:) Karva oli samassa kasvuvaiheessa kuin Mindynkin karva, joten sisarusten samankaltaisuus jatkuu yhä.

Nyt ollaan käymässä Vimpelissä vanhempieni luona. Mukana ei ole kuin Copain ja Ursus, koska Gigi aloitti juoksut ja hajurako tekee terää parhaina päivinä;) Tarkoitus olisi hontsäillä täällä lähinna hyppyjä, putkea, rengasta ja keppejä. Keskittyen taas kerran erinlaisiin sisäänmeno kulmiin, vaiks ne jo melkoisen varmasti onnistuukin. Ei niitä varmastikaan voi koskaan harjoitella liikaa, samoin kuin irtoamisia. Muuta ei ole mukana/paikanopäällä, joten noiden esteiden on täytettävä agilityhimon aiheuttama tuska. Nyt ulos höntsäilemaan!

1 kommentti: