sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Kokemaella kaytiin ja tuliaisina kuvia pennuista!

Kuvissa Ursuksen ja Dorin pennut noin 3vko, Copain Ranskassa minun kanssa seka Donna, Gigi ja Toska Vimpelissa jalkapallopelin jalkeen Mikon ja Jeren kanssa





Paljon on taas tapahtunut taas pienella aikaa ja tassa kaikki lyhykaisyydessaa:

Treeneissa on kayty hontsailemassa ja Gigin pentua Mindya seka hanen perhettaan nahtiin pikaisesti pyynikilla. Kiitokset Anulle kun kertoi mahdollisuudesta nahda Mindy.

Neiti oli oikein ihana pieni pakkaus. Voisi vain mainita, etta aivat kuin aitinsa. Kuono ja silmat kuin Gigilla, korvat kuin Digilla ja kasvaa samalla tyylilla kuin aitinsa eli ensin korkeuden ja sitten pituuden. Neiti reipas pieni pyreneesin alku, sopivasti varautunut, mutta kiinostunut kaikesta mita ymparillaan nakyi ja kuului. Mindy oli luonteeltaankin kuin Gigi eli ei valittanyt vieraista, mutta pienen tutustumisen jalkeen haki jo aitiansa, Ursua ja Copainia leikkimaan. Hermorakennetta naytti loytyvan ja palautumiskykya myos jannittavissa tilanteissa. Olimme siis Pyynikin nakotornilla, joka kuhisi lekkeilijoita, turisteja ja muita koiria. Karvan kasvu on hyvassa alkuvauhdissa ja turkki oli aivan ihanan punainen fawn. Kovasti muistutti siskoaan eli Sagessea, joka asustaa Jyvaskylassa. Kotona kuulemma paimennusviettia on vahintaankin riittavasti ja melkoisen itsenainenkin neiti on. Nyt vaan harrastamaan taman pienen raketti paketin kanssa! Ihastuin aivan tyystin neitiin!

Mitas muuta on tapahtunut. Kaytiin toissa viikolla viikonloppua viettamassa Vimpelissa ja isa jaksaa mainiosti leikkauksen jalkeen. Koirut olivat onnessaan niin kuin aina paastessaan mummolaan.

Tana viikonloppuna oli vuorossa Kokemaki. Jannelle seka Harrille isot kiitokset renkaiden vaihdosta minun ja Minnan autoihin. Kokemaella katseltiin parikin Leinosen Janitan agilitykoulutus DVD:ta ja paljon purtiin kaiken moisia agility pahkinoita. Lisaksi tietysti ihasteltiin Ursuksen ja Dorin pentuja!!

No toinen Dorin ja Ursuksen pennuista on todellakin Tonni ja toinen Keiju. Neideilla loytyy eroa koossa yha eli olisiko kyse kahdesta erityyppisesta nartusta?! No eihan se nyt niin helppoa ole neideilla oli varitys kummallakin kauniin punainen fawn hyvalla maskilla ja pigmentilla. Molempien korvat ovat kauniin pienet ja kuono-osat kolmiomaiset ja sopivan mittaiset. Kaulaa ja ryhtiakin tuntuu loytyvan ja kulmauksia, wow! myos edesta! Molemman kavelivat jo ja ovat vasta noin 3 viikoisia. Silmat oli auki ja kovasti olivat maitobaarissa vierailleet mahoista paatellen. Pennut omaavat ilmeisen hyvan taistelutahdon, silla jo nyt kuului arinaa ja murinaa seka innostui toinen vetamaan aristen seka muristen Leaa sormestakin poikittain hanta kovasti vispaten :) melkoisia neiteja on naista tulossa. Voi kun saisivat kodit, joissa harrastettaisiin jotain edes omaksi ilokseen. Kuvittelen, etta naissa neideissa olisi tulevaisuudessa ihan kilpakentillekin saakka melkoisesti iloa. Laitan jonkun rappaisyn mita huonolla kamerallani sain pentujen kaytya nukkumaan. Lean kameralla otettiin kylla parempiakin kuvia kun pennut olivat viela kutakuinkin hereilla. Miten siina aina kay niin, etta kun pennut on virkeita ja leikkisia niita ihastelee hypnoosissa eika ymmarra ottaa kuvia vasta kun ne hyytyvat unten maille?

Nyt taytyy menna unten maille, jotta ehditaan aamusta hontsailemaan Pro Canis hallille heti aamusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti