perjantai 15. tammikuuta 2010

Vuoden ekat ohjatut agitreenit takana

Ylhäällä Drole d'Oiseau Haut d'Ourson eli Ursus, pyhä karhu

Drole d'Oiseau Mouche de Galle eli Gigi ja Drole d'Oiseau d'Ici Peu Chenu eli Copain

Karhu herra uhittelee kaverilleen. Nimiensä mukaisesti;)

Toska eli Drole d'Oiseau Cuiller A Sort nuorena noin 2v

Nyt on sitten korkattu valmennusryhmän salat ja ovet. Luvassa on ohjauksellisia läksyjä ja vaikeita ohjauksia;) Treeneissä on siis tarkoitus panostaa erilaisiin ohjaustekniikoihin, joita emme siis vielä kauhean syvällisesti osaa.

Ekat treenit veti Marko Mäkelä ja kovalla tsemppauksella:) Koirut tottelivat ohjauksia hyvin, mutta itse toteutin niitä huonosti radalla aina aikaajoin. Pääasiassa ongelmani oli, että ajauduin liian lähelle estettä eikä koiralla ollut riittävästi tilaa ja meno oli silloin kankeaa, vaikkakin koira teki mitä pyydettiin. Aloitimme helpoista eli sylkkäreistä ja poispäin käännöksistä. Perusasiaa siis. No yksittäin niiden treeni ei ollut kovinkaan haastavaa, mutta se radan pätkä minkä Marko oli meidän päänmenoksi keksinyt oli kyllä melkoista pyöritystä. Radalla käytettiin siis lähes joka esteelle mennessä sylkkäriä tai poispäin käännöstä. Ensi kerralla taytyy viedä pullat treeneihin, sillä vannoin ettei Ursu lähde ohjaukseen niin hyvin kuin lähti. Oletin varsinkin yhden hypyn jälkeen Ursun paukauttavan vauhdilla seuraavalle hypylle suoraan, mut Iso-U tekikin 180 asteen käännöksen kovasta vauhdista niin kuin pitikin joka ikinen kerta<3 Yllätyin siis iloisesti eikä hyvin irtoava karhuherra lähtenytkään omille teilleen vaan tuli hienosti ohjauksen imussa:) No lyötiin siitä vetoa Markon kans ja minä hävisin. Noloa huomata kuinka vähän luotan koiraani, saisin hävetä. Aionkin muuttaa asennetta, joka on aivan väärä. Ursus ansaitsee luottamukseni. Ursuksen kontaktit olivat maan mainioita, mutta kepille menokulmissa oli hätäilyn makua. Treeniä niihin siis.

Copain lähti ohjaukseen liiaksikin ja välillä kaartoi käsimerkin perässä niin tiukasti, että kääntyi juuri ennen estettä mukaani kun itse en vienyt ohjausta loppuun vaan hätäilin. No Copain ei ainakaan lähde läpi ohjauksen, hyvä niin:) Teki siis juuri niin tiukkoja kurveja kuin pyydettiin. Copainin kanssa on ongelmana kontaktit. Se tekee ne, mutta huolimattomasti. Keppien eri tulokulmat meni 99% oikein! Keskitymme siis lähiaikoina kontakteihin.

Mitäs muuten. Yövuorot*5 edessä, mikä tarkoitaa laiskoja lenkkejä ja vähäisiä treenejä. Toki jos yöt on rauhallisia ehditään treenailla kaiket päivää, toivossa on siis hyvä elää. Tavoitteena onkin käydä kunnon metsälenkillä edes joka toinen päivä ja muuten nauttia väliajat nukkumisesta 5 pyreneesin kera. Postissa tuli Turun KV-näyttelyiden kupongit ja olin unohtanut kokonaan ilmoittaneeni silnne myös Donna-mummon. Mukaan lähtee siis Donsu ja Copsu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti