keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Uusi kuvia pennuista

Pojat painii ruuan jälkeen


Ihmeempiä ei laumassamme ole tapahtunut. Kävin ihastelemassa uusia canicross valjaita tulevaisuuden varalle,mutta vielä ei tullut ostettua niitä matkaan kun ei ollut koiraa mukana sovittamassa sopivaa kokoa. Kunhan saan synnytettyä tämän ihmislapsen maailmaan niin haen kyllä valjaat kiireellä, sillä odotan jo innolla että pystyn taas juoksemaan! Enää ei agilityradat luonnistu ISON mahani kanssa vaan täytyy tyytyä pieneen puuhasteluun koirien kanssa. Koirat ovat ottaneet hyvinkin rennosti vähentyneen tekemisen ja loikoilevat tyytyväisinä. Tosin kun tehdään edes jotain pientä on koiruuden aivan sekaisin onnesta ja innosta! Aluksi kävi sääli kun jäävät niin vähäiselle fyysiselle rasitukselle, mutta ei tuo näytä koiruja häiritsevän. Hyvin sopeutuvat uuteen väliaikaiseen tilanteeseen. Onneksi on iso piha ja metsälenkit sekä koirien keskenäiset leikit olemassa. Itselleni taitaa olla hankalinta olla menemättä agilityradalle  ;)

Ensimmäinen ateria


Brindle poika ja mikä rakenne!

Katsokaas mikä luusto/kallo

Copainin ja Joseten pentuja en ole päässyt katsomaan, mutta yritän ensiviikolla suunnata vielä kerran auton kohti Kokemäkeä ennen omaa  synnytystä. Puhelimitse olen toki kysellyt pentujen vointia ja olemusta Lealta. Molemmat pojat ovat isoja ja läskejä ;-)Josette hoivaa niitä ja maitoa tulee liiankin hyvin. Pennnut ovat saaneet jo ensimmäiset oikeat ateriat ja niistä tässä kuvia (kuvat L.Riihimäki)

Pojat sivusta ja kuinka erilainen profiili


Bindlestä pennusta näyttää tulevan melkoinen lupaus näyttelyistä kiinnostuneelle. Pyreneesistä ei taida olla pelkäksi näyttelykoiraksi vaan sen kanssa olisi toki hyvä touhuilla kaikkea muutakin kivaa yhdessä! Toki matkaan ehtii tulla vielä monenlaisia jännitettäviä asioita, kuten kivesten laskeutuminen ja hampaiston mahdolliset puutokset. Nyt kuitenkin kaikki näyttää liiankin hyvältä ollakseen totta. Brindle poika on vaan poikkeuksellinen upea!



Musta poika on pienempi ja touhukkaampi. Se on ollut alusta asti melkoinen maailman matkaaja. Ulkonäöllisesti sekin on hyvä ja hieno. Muistuttaa erittäin paljon ulkonäöllisesti Copain-isää ja Copainin veljeä Bodea (Drole d'Oiseau Damier Bleu, omitstajat J.Kautto/T.Sonni-Kautto) pienenä. Senkin varmasti kehtaa viedä tulevaisuudessa näyttelykehiin, mutta jos yhtään saisin vaikuttaa poikien uusien kotien valintaan toivoisin tämän kaverin saavan harrastavan kodin. En tarkoita, että tarvitsee kisata kaikessa mahdollisessa vaan sitä, että koiran kanssa touhuiltaisiin kaikkea kivaa yhdessä! Luulen, että mustasta pojasta tulevan melkoinen villiviikari:)

Isänsä poika,tarkka ruuasta ja puhtaudesta!


Minä tapan ton tiikerisukan!

Painia ruuan päätteksi, pieni kurmuuttaa isoa!


Pojat etsivät vielä niitä Oikeita kotejaan!

Ja massa jyrää!

Valssia poikien kesken<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti