sunnuntai 16. elokuuta 2009

Ihanaa arkea




















Meille ei kummempia kuulu. Copainkin toimi agilityssa taas niin kuin kuuluukin ja kaikki suijui kentalla mallikkaasti! Ursu veteli taas niin hienosti kaiken mita tehtiin, et ei voi todeksi uskoa mika kone se on! Tosin eihan me viel sen kans paljon osata, mut hyvalta tama alku ainakin nayttaa. Katsotaa sit vuoden kahden kuluttua kuinka olen sen onnistunut pilaaman;)

Tanaan on keskitytty piha hommiin(taas) eli tehty terassia ja kavinpa hakemassa hieman perennojakin lisaa alennus myynnista ja iskin ne penkkiin. Mikko teki meille uudet pujottelu kepit ja niista tuli hienot! Rengas on sitten seuraavaksi vuorossa tyolistalla. Huomenna olis tarkoitus lahtea ostamaan toiseen juuri maalattuun ulkoeteiseen lattia materiaalia. Viel ei olla varmoja mita matskua se mahtaa olla, mut tumman harmaa tulee olemaan varisavy. Kauppias sedat varmasti neuvoo mielellaan. Lisaksi olis huomenna luvassa hieman joko toko tai agility hontsailya, jos vaan kaikki ehditaan tehda ennen iltavuoroon menoa.

Copain on pistetty laihutus kuurille ensimmaista kertaa elamassa. Se ei enaa paini Ursuksen kanssa niin kuin ennen. Ursu kun paasi hieman naisten makuun ei Copain enaa koe mukavaksi painileikkeja, vaikkei pojat ole yhteen ottaneetkaan. Hippaa ne onneksi viela leikkii keskenaan. Lenkkeilyista, metsalenkeista ja agi/toko treeneista huolimatta lihaa luiden ymparille on keraantynyt liiaksi, joten ruuan maaraa taytynee hieman vahentaa. Gigi ja Ursus on meidan vauhti ja leikkipari vailla vertaansa. Ne painii ja painaa keskenaan 24/7 muiden valilla ottaessa osaa leikkeihin. Gigi ei taida aikuistua leikin osalta koskaan ja hyva niin, silla niiden touhuja on niin mukava seurailla sivusta!

Gigilla oli tanaan pulma ratkaistavana. Ahne kun on niin 5litran vesikippoon tippunut muro taytyi saada pois. Seurailin mielenkiinnolla sivusta kuin G ratkaisee homman. Ensin se yritti yltaa pohjaan missa muro on paa edella, mutta hieman ilmakuplia puhalleltuaan totesi ettei asia niin ratkea siivosti. Sitten se paatti juoda veden pois, mutta muutaman (~3) kielellisen litkittyaan huomasi et ei homma niinkaan hoidu. Sen jalkeen Gigi istahti lattialle kupin eteen tuumaustauolle ja varmaan mietti et pitaisiko kippo kaataa, mut minun seuratessa sivusta totesi, et silla uhmaa myos muron saannin kohtalon epavarmaksi. Sitten neiti laittoi kylman viileasti etutassun kippoon ja nosti silla reunaa pitkin muron ylos kiposta ensi yrittamalla ja mutusteli Platinun muron tyytyvaisena suuhunsa. Oli neidin mielesta niin upea saavutus ja ratkaisu voitto et pyysi multa viel palkkaa tehdysta suorituksesta. Katsoinhan sita naureskellen vieresta, eika meidan Iso-G ilmaiseksi esiinny! On nama vaan hauskoja otuksia:)

Marko lahetti kuvia Tallinnan reissulta, jotka on otettu paikalliseen koiralehteen pyreneeseita tehtavan jutun vuoksi. Laitoin muutaman naytillekin luvan kanssa. Ihan hauskoja kuvia ja muistoja niista tuli. Mukana on Copainin ja Ursuksen lisaksi Ursun puolisisko Poupette ja Vagabond ( ...de La Tuile Au Loup eli maailman upein pyreneesi ~14v ja meidan Gigin isa). Taas kerran unet kutsuvat, joten kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti