maanantai 3. elokuuta 2009

loma loppui, Ursus astui -ja hyvin!































Loma loppui ja tyot alkoi loivalla paluulla arkeen eli vapaapaivalla. Loma olikin kovin kiireinen ja paljon tuli tehtya ja nahtya.

Eilen palailin Kokemaen pikareissulta kotiin. Ursus eli JV-08 DROLE D'OISEAU HAUT D'OURSON kavi nautiskelemassa lemmesta Dorin kanssa eli DROLE D'OISEAU MOUCHE DE FEU. Dori on kunnostautunut agilityssa ja Dorin ema on paimenena toimiva Sirra. Meidan Ursu harrastaa agilitya iloksemme ilman kisailuja Maria Aaltosen ja Marko Makelan opein pro Caniksessa edustaen YLOKK:ia ;) Ursuksen sisko Shera eli DROLE D'OISEAU HAUTE-TENSION menee huimaa vauhtia Marjo Laurilan kanssa agikentilla. Ekat viralliset kisat oli viimeviikonloppuna ja tuloksena oli hylly ekasta radasta johtuen kuulemma Marjon hermoilusta ja tokalla radalla Shera oli 1. yli 16 sek alle ihanneajan! Odotettavissa siis on vieteilla ja luonteilla varustettuja agility / tyokoira tykkeja!!

Viime viikko ollaan oltu maalla Vimpelissa nautiskelemassa marjasadoista ja pesemassa mattoja. Olisi voinut kylla jaada vielakin Vimpeliin, mutta perjantaina oli agitreenit ja lauantaina kaytiin istuttelemassa pensaita isosiskoni raksalla ja suunnattiin sielta Kokemaelle. Kaymatta jai Valkeakosken asuntomessuilla, mutta onneksi Mikko kavi siella toteamassa kuinka kallista on rakentaa tai ostaa talo! Meidan talon etsinta operaatio on siis yha menossa hiljakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti