tiistai 11. elokuuta 2009

Mika copsua vaivasi?



Mika lie copainia vaivannee viime agitreeneista. Viela lammittelyissa se oli aivan innolla mukana normaaliin tapaan samoin kuin venyttelyissa, mutta kentalle paastyaan copain ei ollut yhtaan innostunut koko aiheesta, paitsi a:sta. Varsinkin rengas oli vastenmielinen. Omituista! Kerrassaan aivan omituista kaytostata halle. Minahan heti ensimmaisena olin epailemassa, etta se on kipea, mut ei se mitaan/mistaan aristanut vaik kuinka katsoi ja kopeloi. Koko illan kotiin paastya se oli normaalia vasyneempi ja vaisumpi, mut jo seuraavana paivana taas oma itsensa. On se vaan valilla mystista. Tulin itse siihen tulokseen josko olis ollut jonkunlainen nestevaje / lampo'halvaus'. Ursus painoi taas paremmin kuin olisi voinut uneksiakaan. On se vaan niin hieno otus!

Mun yovuorot ovat taas sekoittaneet mukavasti normaali elaman. mikko on tehnyt takapihalle pohjaa grillipaikalle/terassille samoin kuin toista ulkoeteista on maalattu. Varin piti olla harmaa joka taittuu violettiin, mut huomattiin pontto avattua, et on tainut jaada varista harmaa pois ja se on sellaista laventelin varista eli aivan muuta kuin piti. Tassa kiireessa projekti on hieman venynyt ja maali oli ostettu 2kk sitten, joten eipa sita enaa palauttaakaan voi. Paatettiin laittaa se sitten vaan seinaan ja hieman erilainenhan siita tuli kuin piti, mut yllattavan hyva harmaan lattian kanssa. Asiaa nyt katsellaan ja pohditaan muutama paiva ja tarvittaessa maalataan toisella varilla paalle. Minusta kyl alkaa tuntumaan mita enemman katson, et sita enemman siita varista pidan. Mika on melkoisen yllattavaa.

Huomenna olis tarkoitus joko vakertaa kepit agilityyn tai sit kayda ostamassa jonkinmoiset, jotta paastaan treenaamaan taalla kotonakin jotain. Lisaks ohjelmassa on olkapaan kuntoutusta fysioterapeutilla seka metsalenkki kahvin ja pullan kera, mikas sen hienompaa. Se on varmastikin parhaita asioita mita maailmassa. Siis katsella koirien juoksevan riemuissaan leikkien valilla keskenaan kunnes taas unohdutaan haistelemaan jotain mielekiintoista kaivaen kuoppa kiinaan ja lahtien siita ohimennen taas rusakon peraan. Kun leikin riemuista on saaatu tarpeekseen onkin hyva hetki istua kannonnokkaan ja siemailla kahvia ja pullaa koko poppoolla.

Meidan naapuriin on muuttanut russelin pentu , joka tuli tanaan oma-aloitteisesti tutustumaan laumaamme. Edustavat kuulemma jatkossa TAMSkia, joten kova on jo nyt palo agility kentille! Hauska tapaus tuo Tiri oli ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita tuskin tulee puuttumaan;)

Nyt younille, joten unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti