sunnuntai 30. elokuuta 2009

KV-Tervakoski 29.09.2009




Oltiin eilen Tarvakoskella ja Copain oli ROP, RYP4. Tuomari oli Gunnel Holm. Salvatore Giannone oli tuomaroimassa muita rotuja, mutta ehdittiin kuin ehdittiinkin vaihtaa Saltun kanssa muutaman sanan. Salttu kutsui meidat luoksen matkalla ARGELES -GAZOST:iin mennessamme. Nahdaan Saltun niin kovin kauniit koiratkin samalla!

Meilla on taas palattu arkeen. Copsu loisti perjantain treeneissa ja korjasi minunkin ohjaus virheet:) Ursu meni yhta hyvin ja varmasti kuin aina. Copsulla taisi tehda hyvaa pienoinen poissaolo kotoa. C oikein inisi paastessa halliin treenaamaan!! Ursu veti alytonta vauhtia ja menee tosi hyvin ja varmasti avoimetkin kulmat kepeille! Ainakin viela... Ainoa ongelma on liiankin kova (?) hinku palkalle et veti kerran viimeiset hypyn lapi esteesta hyppaamatta kun palkka oli liian lahella ja rima vaan lensa 2 metrin paahan:D Mitas turhaa sita hyppaamaan kun hidastaa palkalle paasya. Seuraavat toistot meni sit puhtaasti ja loistavasti kun palkka siirrettiin hieman kauemmaksi.

Tanaan on vuorossa pensaiden istutusta, metsa lenkki ja Copainin kanssa ravitreeni. Jos ehtii voisi hieman tehda pujotteluakin. Mikko on Golf kisoissa parhaillaan. Pallohullu mika pallohullu.

3 kommenttia:

  1. Onnittelut näyttelymenestyksestä. Nähdäänkö teitiä agilityn pm-kisoissa Ylöjärvellä ensi viikonloppuna ?

    t.
    Juha & Nasta

    VastaaPoista
  2. Tarkoitus olisi tulla katsomaan, mut eihan mun hermorakenteella voi kisata;)

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa katsomaan. Mä oon töissä lauantaina siellä. Alli ja Annukkakin meinaavat tulla katselemaan.

    VastaaPoista