keskiviikko 4. marraskuuta 2009

mihin se aika menee?


Kuva: "Possut levolla"

Loma on jo lähes puolessa välissä ja tuntuu ettei juuri mitään ole saanut tehtyä. On tullut käytyä kummilapsen synttäreillä, morjestamassa kavereita muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen ja tutustuttua Johannan poppoon uuteen asuntoon Tampereen Hallilassa.

Eilen ja tänään käytiin hieman treenailemassa Mouhijärvellä lähinnä yksittäisiä esteita ja sisäänmeno kulmia sekä kontakteja. Lisäks on käyty päivittäin kunnon metsälenkillä lähinnä poikien kanssa, koska Gigillä on viel juoksun loppurippeitä. Tänään sit vierailtiin Johannan poppoon luona Copainin ja Ursuksen kanssa. Pois lähtiessä kurvattiin Härmälän koirapuistoon leikkimään koko poppoolla. Hyvin meni leikit vaikkei hetkeen niitä ole tehtykään tällä minun pyreneesi pojat*2 + Johannan pyreneesit/airendaalit coctaililla .

Nyt pitäis mennä maaten, jotta jaksaa huomenna lähteä tutkimaan Saloon Copainin ja Muskan jälkikasvua. Haaveissa olisi piipahtaa aamusta viel hallilla hieman treenailemassa, mut saa nähdä jaksaako olla niin reipas. Toiveajatteluissa olisi viel paluumatkalla käydä ihastelemassa Ursuksen ja Dorin pentuja Kokemäellä, mut saattaa hyvin olla ettei tässä kiireessä kaikkea ehdi ja eipä Kokemäen suunnallekaan ole vielä varoitusta vierailusta annettu/kysytty lupaa tulla tapaamaan Keijua ja Tonnia. Leakin taitaa saapua vasta huomenna kotiin Ranskan reissulta, joten voi hyvin olla et reissusta rähjääntynyt Lea tarvitsee lepoa enemmän kuin vieraita;)

Nyt Untenmaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti