tiistai 1. syyskuuta 2009

Milta oikeasti brindle pyreneesin pentu nayttaa?!?



Ylimmassa kuvassa juuri syntynyt brindle Ursus seka veljensa.





Toiseksi ylimmassa kuvassa musta pentu, jonka pentukarvassa näkyy aavistus ns.kulomustaa sävyä, joka häviää useimmiten pentukarvan mukana.












Brindlen Ursusken sisarussarja noin 6vko vanhoina.


























Kahdessa alimmassa Ursus luovutusikaisena. Brindlet pyreneittenpaimenkoirat nayttavat talta luovutusikaisina. Ainakin pitaisi nayttaa talta;)

Brindle varihan on geneettisesti fawn, jossa raitoja x-maara. Selkean raidan tulisi loytaa aina jostakin. Lyhytkarvaisena raidat erottuvat viela selvemmin kuin pitkarvaisena.

Meille ei siis kummempia kuulu. Koirut on kunnossa ja illat ovat menneet enemman tai vahemman pihatoissa ja terassin teossa. Myoskin toisen eteisen lattiamatsku on haettu. Enaa pitaisi saada se lattiaan ja toisen eteisen maali on haettu ja pitaisi saada se seiniin. Tuntuu, et kun yhden asian saa tehtya tulee hinku tehda taas jotain ja kaikki tuntuu hieman keskeneraiselta vaik kaikki onkin melkein valmiina... huh huh mita selittelya.

Toissa oli tanaan rankka paiva.Lastenheraamo nakki kolahti jo toisena paivana putkeen. Mina kun en niin tule noiden ihmis monkijaisten kanssa juttuun. No vuorot takana ja 2 paivan vapaat koitti. Huomenna on oma fysioterapia seka Copainin Leptospiroosi rokotus Ranskan reissua varten EL Inka-Mari Anttilan luona. Muuten pitais tehda naita remppoja ja hieman olisi haaveena hontsailla koirujenkin kanssa. Kaikkein isoimpana haaveena olisi lahtea puolukkametsaan koirujen ja evaiden kanssa paivaksi, josko se toteutuisi. Vimpeliin piti lahtea, mut tuo fysioterapia pilasi aikataulut eika sinneasti viitsisi ajella yhdeksi paivaksi. Sisko kultani kyseli minua torstaiksi raksalle hieman auttelemaan, joten josko sekin olisi yksi ohjelmanumeroista.

Kurkku on ollut kovin kipea parina viime paivana. Ei voi kuin toivoa. ettei flunssa iske paalle. Ei olisi millaan aikaa ja halua sairastaa.

Nyt leikkaamaan pensaita muotoonsa ja hakemaan kukkasipuleita ilostuttamaan ensi kevatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti