lauantai 12. syyskuuta 2009

Agility ja vahaisia unia


Treenit oli tanaan ja ekana treeni vuorossa oli master-ursus, mutta mika ursusta vaivasi?!? Kyttaili muita koiria vaistellen ja puhputellen(ei ole tehnyt tata koskaan) ja radan patkat eivat lahteneet sujumaan kun isoU keskittyi kyttaamaan etteivat hunnit hyokkaa takaa tai sivuilta. Itsekin juoksin ekalla patkalla suoraan ursun eteen (hamaannyin ursun oudosta pokoilysta) kun nyt vaan olen niiin hidas ja ursu pamautti suoraan koipeeni. Rauhoitimme tilanteen ja teimme hieman yksittaisia esteita ja kehustelin ursua niin sielta se master-ursu loytyi ja hunnit hukkui. Loppu treeni menikin vanhan mallin mukaan upeasti ja lopetettiin onnistuneeseen radan patkaan. Hieman jai mietityttamaan mika ursulla oli aluksi. Moista kaytosta ei ole ursu koskaan lahes 2 vuoden ikaan mennessa nayttanyt julki missaan ikuna?!? Ehka se vaan on tullut poko-murrosian johonkin vaiheeseen ja menee omituinen kaytos kohta ohi ilman ihmeempia toimenpiteita. Mitaan huonoja kokemuksiakaan muista koirista tms ei ole ollut viime aikoina.

Toisena vuoroon saapui Copain ja aah! copain paikkasi Ursun huonon alun ja teki kaiken oikeasti niin hyvin ja taydellisesti ja puhtaasti ja kovaa kuin vain voi:D Eipa ole Copain koskaan ennen mennyt niin himolla kovaa ja puhtaasti kaikkea mita vaan on tehty. On kai koirillakin paivansa, samoin kuin ihmisilla. Odotan innolla ensi kertaa mika on vasta Ranskasta tultuamme. Toivottavasti vanha kunnon master-ursu on silloin jo alusta asti ruodussa ja copain jatkaa upeaa tyoskentelya silloinkin.

Ajattelin keskittya Ursun kanssa lahiaikoina sen "itsetunnon" nostamiseen(vaikkakin ja koska on lauman alin)ja ursun kanssa yksin reissaamiseen entista enemman(ei laumaa turvana). saa nahda kuinka moinen vaikuttaa poikien suhteisiin, mut yritan tehda asian oikein laumajarjestyksenkin kannalta. Copainin kanssa jatketaan vanhan kaavan mukaan kun kerta nayttaa toimivan erittainkin hyvin. Ja meidan iki-ihana Gigi tekee paluuta treeneihin. Hontsaillaan G:n kanssa itseksemme ja katsotaan mita keksitaan. G on pentujen jalkeen parempi haltsaamaan kroppaansa ja halu tehda on kova. Toska ja Donna viettavat jatkossakin vanhuuden elakepaivia heidan kanssa tehdaan kun sille paalle sattuvat, et haluavat nayttaa nuorisolle mista kana pissii. Nyt tuutima lullaa ja unten maille huomenna eli tanaan heratys klo 05 ja auton nokka kohti Porvoota jossa nayttelyt ja tuomarina ranskalainen herra Lavier.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti