maanantai 7. syyskuuta 2009

IHANA Argos






















Kuvat Johanna Jussila ja Mika Honkanen.

Kirjoitinkohan oikein Arskan kutsumanimen. Kyseessa on kuitenkin Gigin iso poikapentu, eli pentu no 3(?). Se on NIIN KAUNIS, vaikkakin kasvaa samoin kuin aitinsa eli ensin korkeuden ja sit vasta pituuden. Vaik A onkin nyt "apina"vaiheessa on se silti niin lupaava. Kun on nyt niin paljon jalkoja, et ei mahdu ravaamaan alla, mut siita huolimatta liikkeet ovat paremmat kuin monilla aikuisilla joita nayttelyissakin nakee:) Kulmauksia loytyy, mut koska lantio viela kehittymaton ja jalkoja piisaa niin eivat tule kovinkaan helposti nakyviin muuta kuin hetkellisesti. Mut Johanna, ne kulmaukset on edelleen siella;)Korvat on kauniisti ruusulla suurimmaksi osaksi aikaa ja liikuttelee niita kovasti. Silmat ja paa yleensakin on kuin kuuluisalla Vagabonilla ja se sama ravi ja valilla valpaana oleva ryhti jonka ottaa kun kuuluu/nakyy jotain epailyttavaa, WOW! Kuin isoisansa. Paa on viela kovin kapea(niin kuin kuuluukin tuossa iassa), hampaat vaihtumassa ja ainakin ne pysyvat hampaat, jotka ovat jo tulleet ovat vahvat ja natissa rivissa. Toivotaan, et sama jatkuu loppujenkin hampaiden osalta. Ja luonne, sita loytyy. Sanoinkin Johannalle, et nyt on sellainen pentu, jonka kanssa on "pakko" alkaa harrastamaan agilitya. Taistelutahtoa, ponnistusvoimaa ja kropan hallintaa loytyy! Mika koodinaatiokyky jo tuon ikaisena! On saanut jo lenpinimen Matrix-koira:)

Taytynee sanoa, et ainakin nyt kaikki Gigin pennut , jotka olen nahnyt kuvissa/livena viime aikoina ovat todella kauniita! Sanonpa vain, et niista saadaan viela kuulla!

Samalla reissulla kaytiin Vantaan nayttelyissa joissa Copain oli ROP. Tuomari ei ymmartanyt yhtaan meidan Donna-mummon kauden paalle ja antoi Donsulle vain EH:n. Donna sai EH:n ensimmaista kertaa Donnan nayttelyuran aikana, jonka meilla ollessaan on kaynyt lapi. Mut reissu oli mukava. Kiitos Johannalle ja Lasselle Ruuasta ja kaffeista!

Me saadaan oma avain Pro Canis halliin ja voidaan kayda tasta edespain treenaamasa siella aina kuin halutaa ja on tilaa, JEE!!!

Ai niin ja meidan Gigi on alkanut pissaamaan uuteen tyyliin. Enaa ei riita et nostaa toisen tai molemmat jalat ilmaan sivuille. Nyt meidan IsoG on alkanut pissaamaan nostamalla kroppansa etutassujen varaan ylos kuin kasillaseisoja?!? Aikas akropaatti tuo meidan neiti:)

1 kommentti:

  1. Moikka Kati,

    Kyllä tuo toinen kuva on mun otttama... voit poistaa kyssärin :-)

    -Mika

    VastaaPoista