lauantai 5. syyskuuta 2009

PM agilitya











Kaytiin ihan vaan katsastamassa PM agilitya ylojarvella tanaan. Kovin oli paljon tasoeroa koirakoiden kesken,mika yllatti minut. Me tyydyttiin tosiaan vaan katsomaan kentan laidalta, vaik koiruilla olisi ollut hirvea hinku kentalle:) Mukaan raahasin Minnan,Aatun(Pyreneesi Rimona X Urdos) ja Pipsan(Havanneesi/pyreneesi Blondi X Urdos) . Olihan kisat lahes heidan takapihalla! Yhtaan pyreneesia ei ollut kisaamassa, vaik katsomon puolella oli meidan lisaksi Alli aamusta ja Juha Paulasto oli ajanotossa(Tosi pyreneesi;) ). Viinikan Jaanakin oli kisaamassa, mutta Holskilla:( Natistihan he menivat, mutta pyreneesit puuttui. Ehka ensi vuonna joku uskaltautuu mukaan kentan puolellekin. Pois tultiin siskoni Kirsin kodin kautta.

Nyt sit kauhea yska kun tuli oltua reissun paalla. Eilen kaytiin Lealla ja Jannella (kennel Drole d'Oiseau) ilta kahvilla. Ja hieman tuli treenattua agilitya, vaik kauhean fiksua se ei varmasikaan ollut tassa kohassa. Kuumekin laski eilen illalla ensimmaista kertaa,. Fiksua latea heti hontsalemaan-tiedan.

Nyt sit pitais laitta eteiseen taas maalia, mutta nyt toiseen eteiseen ja kattoon. Kukkasipulitkin huutavat taas apua paastakseen maahan ennen lumia. Huomenna onkin sit taas nayttelyiden vuoro Vantaalla.

Mikko on taas Golfkisoissa. Meidan perheen pallohullu. Onneksi ainut!

2 kommenttia:

  1. Moi Kati ja Pyreneesit

    Vaikkakin teillä on aika lailla hengästyttävä tahti, niin ehtisittekö jossain kohtaa meidän kanssa pyreneesi-lenkille? Meitä saa parhaiten kiinni s-postitse: pyrpaialli@gmail.com.

    Terkuin
    Annukka&Alli

    VastaaPoista
  2. Juu, Yritetaan ainakin nahda! Olen taman viikon yovuoroissa ja viikonlopuksi Porvooseen nayttelyihin. Sielta Vimpeliin Pohojammaalle, johon vien osan koirista matkan ajaksi hoitoon. Sitten Helsinki-Vantaalle ja Lento Saksaan, josta matka jatkuu Ranskaan. Sen jalkeen kun tulen sielta on sit hieman rauhallisempaa ainakin hetken, joten josko silloin nahtaisiin? :)

    VastaaPoista