torstai 16. heinäkuuta 2009

Ei mikään pahaa tapa


Gigillä menee siis hyvin. Viel mittaillaan sokereita ja diabeetikonruokaa saa 2-3 tunnin välein, mutta lääkärikään ei ollut uskoa silmiään kun otettiin tänään maksakokeet. Alat ja Afos normaalin ylärajoilla!!! JEEE! ja sydämen sivuäänikin korjaantunut kokonaan kuulumattomiin samoin kuiin kaikki muut muutokset. On se vaan aikamoinen noita-akka, mikäpä pahan tappaisi;) Poikien tilanne korjaantuikin heti miten ja heidän kaikki arvot ovat jo normaaleja. Gigiltä otetaan viel ensiviikolla maksa-arvot ja ruokavalio on diabeetikon hitaastisulavaa, mutta nyt alkaa jo helpottaa ja tilanne näyttää valoisalta.

Mikkokin tuli kotiin tänään USA:sta eikä ainakaan vielä ole sikailusta tietoa. Koirut oli onnessaan ja huomenna koko poppoon pitäisi startata kohti Kemia ja Oulun kv-näyttelyitä. Sinne on ilmotettuina Copain ja Donna. Olen nyt yön töissä, joten saa nähdä kuinka monelta päästään starttaamaan autoa.

Allille terkkuja! Pitää sopia pyrtsi treffit kun tästä hullunmylly kiireestä päästään viettämään taas normaalia arkea.

1 kommentti:

  1. Piti tulla tänne tarkistamaan koirien tilanne, ku ei susta oo kuulunu. Ihana helpotus, että kaikki koiruut on hengissä ja voi nyt hyvin! Soitellaan viikonlopun jälkeen ens viikon ohjelmasta! :)
    terkuin Jonna
    p.s jollen mä sitten räjähdä ennen sitä, olo on aika PAKSU! ;)

    VastaaPoista