keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Erkkareita odotellessa




















Tuntuu, ettei tekisi koirien kanssa mitaan kun tokoilustakin taytyi vahentaa treenikertoja Jonnan kaskysta hetkeksi. Olin taaas kerran tehnyt liikaa. No huomenna mennaan taas valkeakoskelle treenaamaan ohjauksen kera, joten jannittaa osaako koirat mitaan kun tuntuu ettei juuri mitaan ole tehty. Syksyn agilitystakin jo tuli varmistus, etta paastaan ryhmaan Mouhijarvelle.

Nyt on miljoona asiaa, jotka taytyy tehda ennen viikonloppua. Siivota ensinnakin, kiitos rapakelien ja sotkuisen neidin joka taalla asustaa. Pesta pyykkia, aukoa jo kiireen vilkkaan rastat, pyorailla Copsun, donnan ja ursun kanssa, mutta Mikko oli hukannut pyoranavaimet joten taytyy viel murtaa lukko ennen treeneja jollain. Ostin jo rautasahan, mut voi kyl vaatia voimapihdit. Sit taytyy katsastaa auto ja vaihtaa siihen pari polttimoa. Niin ja tuota viimeista en ole koskaan tehnyt, mutta paatin selviytya siita ihan itse. Sitten tietysti pakata ja varmastikin rodunihmiset tuntien iskee joku viimehetken juttu/alyttoman hyva idea, joka taytyy tehda paniikilla perjantaina.

Viimeyo painettiin toissa hommia olantakaa ja herailin juuri. Kay nama tunnit ja paivat vahiin ennnen viikonloppua. Lupasin Mikon siskolle, et paasee tanne kaverinsa kanssa viettamaan tammerfesteja. Mikko viettaa lomaa viela jossain pain USA:ta, maata joka ei voisi minua vahempaa kiinnostaa. Kuinka joku haluaa lahtea sinne lomalle?!? Tietty Mikko oli siella lukio aikaan vaihdossa ja menee morjestamaan sen aikaisia tuttuja.

Nain viikonloppuna Gigin pennuista uroksen ja pari narttua. Uros oli aivan kuin itse vagabond! niin upea ja liikkui taivaallisesti, eipa siina toisessa nartussakaan valittamista, myos vagabond tyyppinen upein liikkein. Ja se toinen narttu oli sitten tullutkin enemman digiin eli isaansa. Kauhea taistelutahto niilla oli. Roikkui kaikessa mika mahdollista hampailla aristen ja kauhea paini ja mekkala heil oli eika periksi olisi voinut antaa sitten millaan! Siina tulee hyvia harrastuskoiria ja viel kauniita:D

1 kommentti:

  1. No mutta kyllahan taalla ihan kivaa on, vaikka on kuinka iso ja paha USA, talouskriisin alkulahde :)

    Mut tosiaan ylihuomenna sitten takaisin. Rapsutukset toipilaille..

    VastaaPoista