keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Iida ja Katri lahti


Mikko Oulun nayttelyissa. Tata ei usein tapahdu niin taytyy laittaa oikein kuva kuinka onnellinen mies voi olla KEPOna!



Iida ja Katri olivat pistamassa elamaamme hieman vauhtia ja vaarallisia tilanteita. 2paivaa mentiin tukkaputkella pitkin Tamperetta ja vahan ymparistokuntiakin, mutta kylla oli mukava loman alku ja vauhitti loman kunnolla alkuun. Nyt talo tuntuu kovinkin tyhjalta ja hiljaiselta, vaikka taalla pitaisi asustaa 5 pyreneesia ja Mikko minun lisakseni! Pitanee kayda laskemassa koirut, josko jokin puuttuisi;)

Huomenna lahden Kokemaen kautta sinne Haapsalun reissulle. Passi on viela hukassa, mutta josko se jostain loytyisi. Toivottavasti ainakin. Mikolla on tanaan jalkapallopeli Valkeakoskella,ja ajattelin taman valiajan kayttaa koirujen kanssa touhuiluun.

Taman loman projekteina on Toskan turkin joko rastoitus tai aukaisu. Pitaa nyt katsoa milla tuulella sita ollaan. Lisaksi pitaisi kayda oma vaatekaappi lapi ja yrittaa paasta turhista romppeista eroon. Pihan grillipaikkakin olisi mukava saada nayttamaan todella grillipaikalta ja toisen eteisen olisi aika saada maalia pintaan. Lisaksi pitaisi kayda Vimpelissa ja ehka myos mokilla, joten hieman kiiretta pukkaa. Katsotaan nyt mihin kaikkialle sita ehditaan. Kaiken tuon lomassa tietysti tulisi touhuilla koiruuksien kanssa jotain jarkevaa.

Nyt taytyy lahtea moikkaamaan aitia, isaa ja Jerea, jotka ovat auttamassa siskoni raksalla Mouhijarvella. Kuulumisiin!

1 kommentti:

  1. Hienoa, uusi blogi aktiivilukemiseen :o) Löysin perille pyrtsipalstan kautta. Olisi kiva nähdä teidän poppoota hieman useammin kuin joskus ja jouluna ohimennen näyttelyssä. Muutaman kerran ajanut teidän lauman ohi autolla. Asun nykyään Viinikassa kera kepon, partiksen ja aussien. Meillä kanssa yritetään tokoilla ahkerasti ja touhuta muuta mukavaa.
    Terkuin Ida
    http://www.iikku.net

    VastaaPoista