maanantai 20. heinäkuuta 2009

Kemi ja Oulu tuli nahtya



Kuvassa Ursus 06/09 (Kuva Mika Honkanen)


Reissusta todella rahjaantyneena palattu taas hetkeksi normaaliin arkeen. Oulun KV:ssa lauantaina tuomarina Elena Ruskovaara ja Donna VET ROP, Copain oli PU2, Zoco ROP ja RYP 3! Sunnuntaina Donna oli VET ROP, Copain VSP, Josette ROP ja RYP 2! Upeaa, etta tuomarit uskaltavat jo sijoittaa pereneeseja ryhmassa:)

Muuten reissu otti koville. Ajoin edes takaisin, silla Mikko oli puolikuntoinen syysta jos toisesta. Valvottuakin on viimeaikoina tullut yrittaessa pitaa lauman hengissa seka kirjaimellisesti, etta taloudellisesti siina sivussa. Nyt KOKO yon nukkuneena ensimmaista kertaa 1,5 viikkoon ei voi kuin todeta, etta uni tekee ihmeita ja virtaa tuntuu taas olevan muillekin jakaa. Edellisen 1,5 viikon uni saldo kun oli noin 8 tuntia kokonaisuudessaan...huoh.

Ja Jonna josko torstaina tai keskiviikkona taas tokoiltaisiin pitkasta aikaa? Soittelen viela. Siis jos et ole viel rajahtanyt masusi kanssa.

Perjantai aamuna taytyy taas lahtea reissun paalle ja maaranpaana on Haapsalu. Olisi tarkoitus hakea jo torstaina Kokemaelta Lea reissukumppaniksi koirujensa kanssa ja jatkaa perjantaina kohti Helsinkia ja Tallinnaa.

Huomenna yokylaan tulee Iida ja Katri, mutta yritan paivitella tassa sivussa taas blogia uuteen uskoon. Nyt kauppareissulle ja remontoimaan eteisen seinia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti