keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Matkan jarkkaaminen voi olla sitten hankalaa

Kuva vuoden 2008 Haapsalun nayttelyista, joissa Copain oli ranskalaisten rotujen kaunein, ROP, RYP3 ja EE CH . Tuomarina tuolloin oli Salvatore Giannone Belgiasta(kasvattaa pyreneeseja nimella de La Tuile Au Loup, aiemmin kasvatti myos beauceroneja)


Kaytiin eilen taas Jonnan opein Tokoilemassa Valkeakoskella. On se niin hienoa kun opastaja ymmartaa pyreneesin mielen paalle ja on riittavan tuttu pistaakseen mut ruotuun sanomalla suoraan virheet. Etta sitten mina tykkaan moisesta! Olin aivan fiiliksissa eilen treenien jalkeen.

Tanaan on kaytetty puolipaivaa Haapsalun matkojen varaamiseen, mutta nyt matkat on varattu ja viel lahes puoleen hintaan. Virossa majoitumme marionille kennel Echo de'Chien (http://www.echodechien.pri.ee/homepage.htm). Perjantaina tulee tekemaan joku virolainen koiralehti jutun pyreneittenpaimenkoirista. Lauantaina on sitten nayttelyt Haapsalussa (http://www.nublud.ee/)tuomarina Ms Willemine van Deijl (NL). Mukaan lahtee mina seka Ursus ja Copain, Lea seka Pigorre ja Charbon, Teija ja Jouni seka heidan Bode ja Lili. Lahdemme Lean kanssa edeltakasin perjantai aamusta ja Jouni seka Teija tulevat perjantaina illalla perasta toisella autolla.

Mikko on paassyt perille Nykiin ja olivat eilen illalla katsomassa standuppia. Kauheasti ei ole herrasta kuulunut, mutta lupasi ilmoitella paivittain olevansa hengissa. Meilla koirut potevat kuumuudesta johtuvaa tylsistymista. Lenkitkin ja hontsailyt taytyy ajoittaa myohaiseen iltaan tai aikaiseen aamuun, jotta otukset jaksavat painaa.

Lauantaina olisi sitten nayttelyt Tuusulassa tuomarina Christian Karcher, Ranska. Mukaan tulee Copain ja pitaa miettia mita loppujen kanssa tehdaan, silla paivasta on tulossa pitka ja kuuma. Olisiko parempi jattaa loppu poppoo kotiin, vai raahata ne mukaan kuumuuteen?

Nyt mennaan koirujen kanssa nautiskelemaan mansikkakakusta ja kahvista pihalle. Adios amigos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti