keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Elamaa, ei sen vahempaa


Ursus, henkikoirani.

Kaytiin eilen Mouhijarvella agitityssa Maria Aaltosen opein (pro canis) ja kivaa oli seka koirilla, etta emannalla. Mukana oli Copain ja Ursus. Oletin, etta Copain olisi taas se "parempi" yksilo kuten yleensa, mutta Ursus, minun henkikoira, yllatti kaikki! Se meni kuin unelma!!! Ihanaa!Copainkin meni hyvin, mutta kun Ursus meni viela paremmin ja aiempi kompelyys ei ollut edes muisto menneesta, niin hyva, varma ja nopea Ursu oli. Ylisanoja ei voi liikaa meidan vaavalle antaa. Nyt tulee pieni tauko ohjauksesta kun Maria jaa lomalle, mutta kai me yksin sit hontsaillaan ja syksylla mennaan sitten taas ryhmaan/yksityistunneille. Ja Maria on kertakaikiaan hyva ohjaamaan ja ymmartaa pyreneesinkin sielunelamaa.

Nyt pitaa sitten alkaa katsomaan taloa/tonttia 11 tien varresta;)

Treeneista paahdoin palauttamaan valituksen olkapaa vammasta Tapiolaan ja sielta kotiin, koirat ulos ja toihin iltavuoroon. Aikamoista hookia siis taas koko paiva ja samalla tavalla se jatkui toissakin, heti hatahommiin. No kun kotiin tulin niin yllari, yllari. Meidan Mikko oli repinyt eteisen lattian irti ja lattialammolle oli vedetty piuhat, joten eteisen remppa siis alkoi:)

Tanaan on vapaa ennen yovuorojen alkamista. Olen siis juhannuksen yovuoroissa, toivottavasti ihmiset ovat ihmisiksi ja sataisi vetta ja rakeita, jotta meilla olisi rauhallisempaa toissa ja ihmishenkia saastyisi! Tanaan pitaisi menna Elsan synttareille vihdosta viimein ja sielta Eeroa ja Einoa hoitamaan. Lastenhoitoharjoituksia siis luvassa. Taytynee siis lahtea dogien kanssa lenkille ja lahtea painamaan kohti Nokiaa, jonka kummilapseni ovat valloittaneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti