tiistai 23. kesäkuuta 2009

flunssa iski


Juhannuksen yovuorot takana ja vuorokausirytmi aivan sekaisin. Lisaksi iski kauhea flunssa. Tama paiva on mennyt sangyssa maaten lukuun ottamatta aamuista fysioterapeutilla kayntia, kauppareissua ja koirien ulkoilutuksia.

Koirut on ihan ihmeissaan kun minusta ei ole nyt mihinkaan. Tulevat vahan valia pokkimaan ja yrittavat piristaa tuoden minulle milloin mitakin ja jos ei sekaan auta ovat jaaneet lepailemaan viereeni todeten minun olevan lahes kuollut. Tanaan ei ole siis treenailtu oikeastaan yhtaan, mutta viel olis tarkoitus pistaytya koirapuistossa paastelemassa koirista virtoja kun ovat joutuneet flunssan sijaiskarsijoiksi.

Gigi oli taas yolla tempaissut minun ollessa toissa. Meilla on kahdenmetrin korkuudessa hyllylla eteisessa metallisessa purkissa, jota on hankala edes itse saada pois, koirien luita, kanankauloja, poron lapaa yms. No Gigilla oli ollut mita ilmeisemmin tylsaa. Tulin kotiin ja ajattelin saman tien lahtea koirien kanssa autolla koirapuistoon Harmalaan. Avasin valmiiksi autossa olevien hakkien ovet ja pojat juoksivat kaskysta tavalliseen tapaan suoraan hakkeihin, mutta Gigia ei nakynyt tai kuulunut huuteluista huolimatta. Menin sisalle tarkistamaan missa viiraa ja yllari, yllari. Gigi makaa kaikkien tyhjien luu, kanankaula yms pussien paalla maassa puolittain selallaan jo valmiiksi tietaen tehneensa pahaa. Ei tarvinnut edes sanoa neidille mitaan kun neiti mateli ryomien silmakulmista mulkoillen ulos ja autoon hyvinkin hiljaisena tyttona. Mitas siina sitten. aika fiksu koira mulla ja eipa siina edes vihainen enaa voinut olla kun toinen jo katuukin valmiiksi. Mutta kuinka se on saanut sen astian alas? Hyllyssa on alemmilla tasoilla 30cm leveilla hyllyilla korit hatuille, lapasille yms. Gigin on taytynyt kiiveta ylos vaakasuoraa seinaa hyllyjen reunoja pitkin pudottamatta mitaan alas ja vetaa tiukka astia alas 2 metrin korkeudesta. Aika taitavaa! Pitaisi hommata ne kamerat.

Mikkokin lupasi tulla jo huomenna kotiin mokilta. Loppuviikosta tekevat lattiat valmiiksi. Nyt kahvia naamaan ja ulos koirujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti