maanantai 29. kesäkuuta 2009

Paossa lattia remppaa














Ihme elaimia

Hieman on tullut taukoa kirjoituksiin, silla flunssan jalkimainingeissa lahdimme koko koirakatraan kanssa pakoon lattian laatoituksia Kokemaella.

Kokemaella oli eilen Iidan syntarit ja samalla synttareista muodostui pienimuotoinen kasvattitapaaminen. Oli hauska nahda monenmoisia koiruja joita ei ole hetkeen saanut tavata. Toki myos heidan omistajiaan oli kiva moikkailla. Nain samalla Nemon joka on siis meidan Gigin veli. Nemo on viihtynyt lahinna agility kentilla, mutta nyt Nemostakin on tullut MVA. Upeat rastat oli veljella ja jonkin asteista sisarusrakkautta oli ilmassa:), tosin taisi johtua Gigin hormoneista jotka ovat viela ihan sekaisin. Meidan poppoon taytyi lahtea kesken pirskeiden TRE:tta kohden, silla yovuorot taas vaihteeksi koittivat.

Nyt on yo takana ja pitaisi menna maaten. Koiratkin ovat aivan reporankoina. Taisi Kokemaen reissu ja 50 muuta koiraa vieda veronsa. Tanaan olisi tarkoitus viel vahan tokoilla ja opettaa Ursulle alustaa ja myos tietty Copsullekin, mutta nyt on varmastikin viisainta menna unten maille edes hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti