tiistai 2. kesäkuuta 2009

happianturat vaihtoon


Ihanaa kun on vapaapaiva. Kavin juuri heittamassa Mikot lentokentalle ja samalla reissulla poikettiin koiruuksien kanssa Mutalan kentalle vahan hontsailemaan. Minun piti tanaan niin kovasti taas siivota, mutta kas kummaa kun aika on vierahtanyt kuin siiville kentalla ollessa. Oli aikas onnekasta ettei kentalla ollut muita, joten saatiin sitten touhuilla ihan rauhassa. Ilmakin on mukavamman viilea kuin edellisina paivina. Mitas muuta.

Pitaisi alkaa trimmaamaan tuota Donna-mummoa, silla ensi viikonloppuna on Donsun nayttely debyytti Tuurissa! Mukaan tulee myos Copain. Toivottavasti on hyva saa eika sada, silla kaikki taman vuoden ulkonayttelyt on tehty rankkasateessa. Hullun hommaa!

Mikolla lavahti taas Avensiksestaan happianturi, kolmas neljasta ja vissiin lahtee auto vaihtoon. Toivottavasti sataisiin meidan perheeseen jonkin sortin tila-auto, etta mahduttaisiin yhteen autoon koko poppoo pitemmillakin reissuilla. Nyt pitaa joko ahtautua minun rakkaaseen Meganeen tai Mikon Avensikseen, farkkuja molemmat. ... ja muka Renaulteissa vikoja, ajan 30 000 /vuosi ja autoon on vaihdettu jarrupalat ja jakopaahihna, seka tietysti normi huollot, Mikon Toyotaan happianturoihin on mennyt 1/5 vuodessa 1000 + muut paalle. Mika ihmeen maanantai kappale lieneekin. No tilanteeseen tulee ehka muutos lahitulevaisuudessa. Nyt taytyy tarttua moppiin, see you.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti