perjantai 19. kesäkuuta 2009

Tokoilua ja ikavaa



Eilen oltiin tokoilemassa Valkeakoskella Vallan Jonnan kanssa. Näin samalla Jonnan upeat presa canariot Arwenin ja Odinin. Aika kunnioitettavia otuksiahan he olivat. Täytyy kyllä nostaa hattua kun on taitoa pelata niiden kanssa niin, että koirat on hallinnassa!

Tokoilu meni koirien osalta ihan hyvin, mutta emäntä oli jäässä ja taas kerran olin niin ADHD, etta kotiläksyksi sain harjoituksia ilman koiraa;) ja hieman koirienkin kanssa.

Mikko lahti Toskan ja Donnan kanssa Virtasalmen mokille viettamaan juhannusta kun mina jain paivystamaan tanne Tampereelle lopun lauman kanssa. Kamala ikava jo Koiruja ja Mikkoakin;) Pitais lahtea lenkille ja tehda vahan treenin tynkaa ennen kuin taas TAYS ja traumat kutsuvat. Soittelin just Lealle ja kuulin huhuja, et Gigin "pikku Vagabond"-pentu lahtee Jussilan Johannan seuraavaksi tahdeksi, mutta saas nyt nahda kuinka sitten kay. Se pentu oli kylla niin upea seka luonteeltaan, etta rakenteeltaankin! Harmi vaan, ettei meidan laumaan ollut mahdollisuutta ottaa sita eleganttia versiota Vaksusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti