maanantai 1. kesäkuuta 2009

Normi elamaa



Kuvassa meidan vanhukset;)

Eilen taas vietettiin iltapaiva metsassa, silla oli niin kuuma ettei muuten paljon koirien kanssa ulos/lenkille voinut kuvitellakaan menevansa. Vesipullot mukana reissu sujui hyvin. Kaytiin samalla vilkaisemassa yhta potentiaalista omakotitaloa ulkoapain. Olisi tosiaan omakotitalo hakusessa, pihaa pitaisi olla vahintaa 2000m2, mieluummin 5000-10000m2. Saas mahda kuinka kay sen hankkeen kanssa.

Tanaan taas yh:na kun Mikko Turussa ja huomenna Saksassa. Mikon veli kyllakin uskaltautuu meille yokylaan tiistaina tullessaan katsomaan Brusea. Vain harhat uskaltavat meille yksi:( Ilmeisesti 5 koiraa kuulostaa liian pahalta... Moni kuitenkin toteaa kaytyaan, ettei se nyt hassumpaa ollutkaa ja yllattavan rauhallista ja hiljaista. Mitahan ihmiset sitten oikein on kuvitellut edeltakasin? Kylla mekin nukutaan ja ihan ilman korvatulppia.

Minulla loppui yot taltaeraa ja ylihuomenna pitaisi menna taas aamuun. Ihan kiva rupeama kun oli 5 yota ja vain 1 vp ja sitten aamuun. No nuorena jaksaa. Onneksi oli yot rauhallisempia kuin kuviteltiin. Varsinkin kun otetaan huomioon ilmat ja koulunpaattajaiset! Nyt taytyis alkaa siivoilemaa tata huushollia, mut ehka pitaa ottaa viela ennen sita pienet torkut. Ilmat on kuulemma viilenemassa taas, mika sopii meidan poppoolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti